lietuvių (Lietuva)
Pradėkite rašyti, norint matyti galimus ieškomo produkto variantus
  • Meniu

Prekių krepšelis

Uždaryti
-25% NUOLAIDA VISIEMS PRODUKTAMS SU KODU: MARTIDERM25
Meniu
Martiderm Lietuva / Oficialus tiekėjas Lietuvoje
close
Pradėkite rašyti, norint matyti galimus ieškomo produkto variantus

Naujienos

Naujienos

SVEIKAI IR JAUNATVIŠKAI ODAI - GRYNOJO VITAMINO C AMPULĖS

Oda – didžiausias kūno organas. Jis yra atviras žalingiems aplinkos veiksniams, todėl tenka daugiausia išbandymų ir kyla nemažai grėsmių. Norint pasirūpinti, kad oda kuo ilgiau liktų sveika, elastinga, graži ir skaisti, būtinos tinkamos priežiūros priemonės. Viena inovatyviausių ir veiksmingiausių – grynojo vitamino C ampulės. Jas savo darbe mielai naudoja kosmetologė Neringa Varinauskienė.

Dirbdama naudojate grynojo vitamino C ampules. Kaip nusprendėte jas išbandyti? 

Atlieku estetines procedūras, todėl mano darbo priemonių portfelis gana didelis. Visuomet domiuosi naujienomis, ieškau efektyviai veikiančių komponentų. Ieškojau produkto, kurį panaudojusi klientus galėčiau ramiai išleisti į namus. Klientų odai naudodama grynojo vitamino C ampules esu tikra, kad produktas namuose odą veiks saugiai, gerins jos savybes, mažins pigmentaciją.

Kuo vitaminas C svarbus odai?

Jis stimuliuoja odą ir turi regeneruojamąjį poveikį. Veikia kaip antioksidantas – saugo organizmo ląsteles nuo laisvųjų radikalų, spartinančių biologinį senėjimą, poveikio. Šis vitaminas taip pat mažina ultravioletinių spindulių padarytą žalą, dėl kurios gali išryškėti padidėjusi odos pigmentacija. Jis padeda įveikti įvairius odos uždegimus ir neleidžia jiems atsirasti.

Kodėl būtent ampulės? Kuo taip pateiktas vitaminas C efektyvesnis nei juo papildyti įprasti kremai, losjonai ar serumai? 

Dažniausiai ampulėse būna gerokai didesnė vitamino koncentracija negu kremuose, serumuose arba kitose odos priežiūros priemonėse. Pastarąsias labiau tinka naudoti kaip papildomas, nes iš jų oda gali įsisavinti tik labai mažai vitamino C. Be to, ampulėse esantis grynasis vitaminas C yra apsaugotas nuo žalingo aplinkos poveikio. Tokį grožio produktą naudodamas klientas gali būti garantuotas, kad jo veiksmingumas ir saugumas liks nepakitę, būtent tokie, kaip deklaruoja gamintojas.

Kaip šias ampules vertina jūsų klientai, kokių atsiliepimų dažniausiai girdite, kokį poveikį pastebėjote pati?

Mano klientai džiaugiasi, kad naudojant grynojo vitamino C ampules oda atsikuria labai greitai. Toks grožio produktas ypač vertinamas daug keliaujančių, mažai laiko turinčių žmonių, kurie negali dažnai užsukti į kosmetologo kabinetą profesionalioms procedūroms. Šios ampulės jiems – puiki terapija namų sąlygomis, nereikalaujanti nei daug laiko, nei pastangų. Apskritai savo klientams dažnai skiriu namų darbus, ir neretai vienas jų – naudoti grynojo vitamino C ampules. Jos padeda mano atlikto darbo rezultatams išlikti kuo ilgiau.

Kokiems žmonėms rekomenduojama naudo grynojo vitamino C ampules? Ar yra kokių nors kontraindikacijų?

Grynojo vitamino C ampulės tinka įvairiems žmonėms tiek norint palaikyti gerą odos būklę, tiek sprendžiant tam tikras jos problemas. Šis grožio produktas ypač rekomenduojamas turintiems žalingų įpročių (pvz., rūkantiems), besiskundžiantiems odos nelygumais, hiperpigmentacija, išblyškusia oda, kai reikia stimuliuoti greitesnę jos regeneraciją. Kartais žmonės galvoja, kad vitaminas C gali sukelti alergijas arba netinka jautriai odai. Iš tiesų šiuolaikiniai produktai sukurti pagal tokias formules, kurios pritaikytos net turintiems jautrią odą. Tiesa, grynojo vitamino C ampules reikėtų atsargiai naudoti esant ūminiam odos uždegimui. Tačiau yra variantų ir tokiems žmonėms – jiems puikiai tinka liposomų ampulės, pasižyminčios ypatingomis raminamosiomis savybėmis.

Kaip ilgai ir dažnai reikia naudo grynojo vitamino C ampules, kad būtų pastebimas poveikis?

Griežtų normų, kaip ilgai ir dažnai naudoti grynojo vitamino C ampules, nėra. Vis dėlto norint efektyvaus ir pas- tebimo rezultato rekomenduojamas mažiausiai 30 d. kursas. Kaip ilgai išsilaikys poveikis, itin priklauso nuo gy- venimo būdo. Visuomet klientams primenu, kad norint turėti sveiką ir gražią odą labai svarbu atsisakyti žalingų įpročių. Beje, oda turi atmintį ir jai patinka gauti vis naują impulsą, vis naują komponentą. Grynojo vitamino C ampulės tuo labai naudingos, nes stebėdamas kliento odos pokyčius specialistas gali kūrybingai skirti vis kitokias šio vitamino ampules, išgaudamas savotišką receptą konkrečiai situacijai.

Kaip tinkamai naudo šias ampules? Ar saugu tai daryti savarankiškai namuose?

Ampulės yra stiklinės, todėl naudoti reikia ati- džiai. Svarbu jas atsargiai atidaryti, kad nesusižeistumėte. Jų turinį reikėtų sunaudoti kuo greičiau, kad nepakenktų aplinkos veiksniai ir nesumažėtų efektyvumas. Jeigu naudojant grynojo vitamino C ampules pastebimas padidėjęs odos jautrumas, siūloma padaryti pertrauką. Naudojant šį grožio produktą vasarą arba vykstant atostogų į šiltus kraštus, kai padidėja saulės aktyvumas, geriausia tai daryti vakarais. O jei visgi norisi rytais, tuomet prieš einant į lauką būtinos papildomos apsauginės priemonės nuo saulės. Atsakingai naudojamos grynojo vitamino C ampulės – visiškai saugios. Pastebiu, kad dažnam klientui netgi labai patinka toks produkto pateikimas.

Yra kelių rūšių grynojo vitamino C ampulių veidui. Jose – skirtinga vitamino koncentracija, kai kurios papildytos įvairiais komponentais: proteoglikanais, hialurono rūgštimi, liposomomis ir kt. Kaip išsi-rink sau tinkamas?

Klientui iš tiesų gali būti labai sunku išsirinkti tinkamiausias ampules. Todėl itin svarbu įsiklausyti į veido priežiūros specialisto rekomendacijas. Tariantis su profesionalu ne tik sutrumpėja paieškų kelias, tačiau ir rezultatai džiugina kur kas labiau. Ilgainiui žmonės išmoksta atsirinkti, ko jiems labiausiai reikia. Tad vėliau patys pasako, kokių grynojo vitamino C ampulių jiems reikėtų namuose.

JŪRATĖ SURVILĖ (www.priekavos.lt)

Scroll To Top

#title#

#price#
×
--> --> -->