lietuvių (Lietuva)
Pradėkite rašyti, norint matyti galimus ieškomo produkto variantus
  • Meniu

Prekių krepšelis

Uždaryti
-25% NUOLAIDA VISIEMS PRODUKTAMS SU KODU: MARTIDERM25
Meniu
Martiderm Lietuva / Oficialus tiekėjas Lietuvoje
close
Pradėkite rašyti, norint matyti galimus ieškomo produkto variantus

Naujienos

Naujienos

ORAUS SENĖJIMO FILOSOFIJA

Kas bendra tarp MartiDerm deimantinės linijos kosmetikos ir oraus senėjimo filosofijos?

Kalbiname gydytoją dermatovenerologę   Ugnę Jarilinaitę-Grinaveckę.

 

Vis daugiau girdime apie ispanų dermatologinės kosmetikos gamintojo MartiDerm veido odos grožio ampules su grynuoju vitaminu C ir proteoglikanais. Kuo ypatinga ši kompanija?

Ispanų kompanijos MartiDerm 65-erių metų istorija byloja apie kompanijos produktų patikimumą ir efektyvumą. Visi produktai sukurti remiantis kompanijos mokslinės laboratorijos tyrimais. 

Kompanija garsėja oraus senėjimo (angl. smart aging) filosofija. Laiko tėkmės nepajėgiame sustabdyti, bet galime gyventi išmaniai. Įsiklausykite į savo kūną, odą ir suteikite jiems visa, ko labiausiai reikia kiekvienu  gyvenimo tarpsniu. Apsaugokite, nuraminkite, pamaitinkite...  Rinkitės pažangiausias kosmetikos priemones su išmaniosiomis sudedamosiomis dalimis, kurios atkuria,  palaiko ar net pagerina esamą Jūsų odos būklę..

Kas yra  MartiDerm juodoji deimantinė linija?

Juodoji deimantinė – nauja MartiDerm kosmetikos linija, kurios produktai visokeriopai atitinka oraus senėjimo filosofiją. Tai brandesnės odos kosmetikos linija. Ampulių Skin complex bei Proteum serumo veikliosios medžiagos ne tik puosėlėja, maitina, drėkina odą, bet kartu ir skatina odos sudedamųjų dalių – proteoglikanų, kolageno, hialurono rūgšties, kurios prarandamos metams bėgant – sintezę.

Vaistininkas ir MartiDerm prekės ženklo įkūrėjas Josep Martí pirmasis sukūrė veido odos ampules su grynuoju vitaminu C ir proteoglikanais. Apie vitamino C svarbą mūsų odai jau daug žinome. Kas yra proteoglikanai, apie kuriuos pastaruoju metu tiek daug kalbame?

Proteoglikanai – natūralios mūsų organizmo makromolekulės. Žmogaus organizme, laikui bėgant, mažėja įvairių baltyminės kilmės junginių bei jų sudedamųjų dalių. Ypač mukopolisacharidų – proteoglikanų. Proteoglikanai yra svarbi jungiamojo audinio dalis, o jungiamasis audinys – viena pagrindinių odos sudedamųjų dalių, lemiančių mūsų odos būklę – elastingumą, stangrumą. Proteoglikanai labai svarbūs odos drėgmei palaikyti.

Išsamiau papasakokite apie veido odos ampules Skin complex?

Ampulės Skin Complex su vitaminų ir antioksidantų kompleksu – nauja veido priežiūros priemonė, pasižyminti stipriu senėjimą lėtinančiu bei antioksidaciniu poveikiu. Sudėtyje yra Proteum 89+® (5 proc.) bei vitaminų (20 proc.), iš jų vitamino C (15 proc.) ir vitaminų A, B5, E, F derinio (5 proc.) kompleksas, kuris stiprina vienas kito poveikį ir veikia giliausius odos sluoksnius – skatina jų natūralių proteoglikanų bei kolageno sintezę. Rezultatas pastebimas jau po pirmojo karto. 

Kada rekomenduojate naudoti ampules Skin complex?

AmpulesSkin Complex rekomenduoju odos senėjimo profilaktikai, odai drėkinti, po užpildų, šveitimo ar radijo dažnio procedūrų, po veido atjauninimo procedūrų lazeriu, po intensyvaus poveikio kosmetinių ir dermatologinių procedūrų (cheminio šveitimo, mikrodermabrazijos ir kt.), siekiant labiau sudrėkinti odą ir prisotinti vitaminų. Ampulės skiriamos brandesnei visų tipų odai (nuo 30 metų ir daugiau). Konsistencija primena serumą: suteikia odai švelnumo, skaistumo, šilko pojūtį, patempia odą, nesukelia riebumo pojūčio. Ampulės gaminamos iš hermetiško gintaro spalvos stiklo su inertiškos medžiagos užpildu. Šitaip vitaminas C apsaugomas nuo oksidacijos ir išgaunamas veiksmingiausias jo  poveikis.

Paminėjote proteoglikaną Proteum 89+®. Gal galėtumėte apie jį papasakoti daugiau?

 Proteum 89+® trečios kartos proteoglikanas, užpatentuotas MartiDerm kompanijos. Tai pati aktyviausia proteoglikanų frakcija. Dažnai literatūroje šis proteoglikanas net vadinamas intelektualiuoju. Nuo įprastųjų proteoglikanų skiriasi dalelių dydžiu. Jo dalelės daug mažesnės, todėl giliau ir greičiau įsigeria į odą ir skatina endogeninių proteoglikanų – dekorino ir versikano – sintezę. Dekorinas – labiausiai paplitęs odos proteoglikanas, kuris skatina ir kolageno sintezę, ir atlieka mūsų odos jungiamojo audinio funkcijas. Versikanas –pamatinio epidermio sluoksnio proteoglikanas, susijęs su dermos skaidulomis, kurios sulaiko ląstelių vandenį ir kartu palaiko mūsų odos drėgmę.  Proteum 89+®taip pat apsaugo odą nuo žalingo ultravioletinių spindulių poveikio, veikia tarytum biologinis filtras, didina ląstelių energiją ir skatina hialurono rūgšties gamybą. Šitaip greitai atkuria odos tvirtumą ir elastingumą.

Kada rekomenduojate naudoti  serumą Proteum?

 Veido serumą Proteum nuo odos senėjimo galima naudoti prieš ampules Skin complex arba vieną. Tai alternatyva tiems, kurie nemėgsta ampulių. Šis ypač intensyvaus poveikio serumas apsaugo ir apsaugo nuo senėjimo procesų, sukeltų saulės ir bėgančio laiko. Išskirtinė formulė, kurios sudėtyje yra Proteum 89+® − naujos kartos proteoglikanų, suteikia odai stangrumo, elastingumo bei mažina raukšles. Dėl sudėtyje esančių antioksidantų aktyvinama ląstelių DNR atkūrimo sistema, taip stabdomi akivaizdūs senėjimo požymiai. Dėl didelės vitaminų A, B, C ir E (svarbių antioksidantų) koncentracijos oda tampa skaistesnė ir ryškesnė.

Dėkojame už MartiDerm deimantinės linijos pristatymą. Ko palinkėtumėte mūsų skaitytojams?

Pirmiausia linkiu mylėti save ir nebijoti laiko tėkmės. Gyvenimas – kelionė, kupina iššūkių ir nuotykių, formuojanti Jus kaip asmenybę. Išgyvenkite, pajauskite tai ir džiaukitės!

Grožis – pirmoji gamtos dovana, kurią turime priimti!

Scroll To Top

#title#

#price#
×
--> --> -->