русский
Начните вводить, чтобы увидеть доступные варианты продукта, который вы ищете
  • Меню

Корзина

Закрыть
-25% NUOLAIDA VISIEMS PRODUKTAMS SU KODU: MARTIDERM25
Меню
Martiderm Lietuva / Oficialus tiekėjas Lietuvoje
close
Начните вводить, чтобы увидеть доступные варианты продукта, который вы ищете

Новости

Новости

Kas bendro tarp aknės ir mikrobiotos?

Kas bendro tarp aknės ir mikrobiotos? Ar girdėjote, kokia svarbi yra mūsų virškinamojo trakto mikrobiota? Nuo jos būklės priklauso ne tik mūsų savijauta, energija, imuninė sistema, bet ir nuotaika, emocijos ir daugelis odos ligų.

Žarnyne esančios gerosios bakterijos ne tik virškina maistą, bet ir padeda gaminti svarbius vitaminus K, B12, B8, tam tikras biologiškai aktyvias medžiagas, dalyvauja imuninės, nervų, virškinimo sistemų veikloje.  

Gerosios bakterijos - laktobacilos padeda sintetinti vitaminą B12, bifidobacterium rūšys gamina folio rūgštį, kuri svarbi DNR sintezei ir atsinaujinimui.

Žarnyno mikrobiota gali sutrikti, jeigu valgome nesveiką maistą, vartojame antibiotikus, patiriame daug streso. Sutrikus mikrobiotos pusiausvyrai, išskiriamos toksinės medžiagos, aktyvinami įvairūs neuromediatoriai, kurie perduoda signalus į mūsų smegenis ir odą. Tai vadinama “žarnyno - smegenų – odos” ašimi.  

Aknės gydymas yra varginantis ir ilgalaikis. Labai svarbi ne tik sveika ir subalansuota mityba, teigiamos emocijos, bet ir gerai funkcionuojanti žarnyno mikrobiota.  

Pristatome MARTIDERM naujieną – maisto papildus Acniover. Šių papildų sudėtyje yra probiotikų - net 6-ių gyvybingų bakterijų mišinys (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus gasseri) bei prebiotikų – fruktooligosacharidų - maisto gerosioms bakterijoms. Probiotikai padeda atkurti žarnyno floros pusiausvyrą, padeda pašalinti toksines medžiagas, sumažinti uždegimą, sustiprinti imuninę sistemą. Į Acniover sudėtį įeina vitaminas C, niacinas (vitaminas B3), pantoteno rūgštis (vitaminas B5), cholekalciferolis (vitaminas D3). Vitaminai reikalingi normaliai  imuninės sistemos funkcijai palaikyti bei saugo ląsteles nuo oksidacinio streso.
Visus MARTIDERM ACNIOVER produktus rasite:
Scroll To Top

#title#

#price#
×
--> --> -->