lietuvių (Lietuva)
Pradėkite rašyti, norint matyti galimus ieškomo produkto variantus
  • Meniu

Prekių krepšelis

Uždaryti
-25% NUOLAIDA VISIEMS PRODUKTAMS SU KODU: MARTIDERM25
Meniu
Martiderm Lietuva / Oficialus tiekėjas Lietuvoje
close
Pradėkite rašyti, norint matyti galimus ieškomo produkto variantus

Naujienos

Naujienos

PHOTO-AGE AMPULĖS SAUGO NUO ŽALOJANČIO SAULĖS POVEIKIO

Šiandien aptarsime Photo-Age ampulių teikiamą naudą mūsų odai. Ką apie jas žinote? Jos yra MartiDerm produktų Platinum linijos dalis arba, kaip mes vadiname, „sidabro ampulės“.

Dėl savo sudėties jos yra unikalios tarp visų proteoglikano ampulių. Jose yra 3 proc. proteoglikanų Proteum 89+, 15 proc. grynojo vitamino C ir kompleksas, kuris kovoja su laisvaisiais radikalais bei atkuria odą.

Šis sudedamųjų dalių derinys ne tik leidžia drėkinti ir stangrinti odą dėl gerai žinomų proteoglikanų savybių. Didelė grynojo vitamino C koncentracija taip pat atlieka svarbų vaidmenį.

Be stiprių antioksidacinių savybių, grynasis vitaminas C padeda susidaryti kolagenui odoje ir lėtina senėjimą. Jis taip pat yra galinga priemonė kovai su pigmentinėmis dėmėmis, nes pagerina ir suvienodina odos atspalvį.

Kodėl pavadinome Photo-Age?

Photo-Age ampulių pavadinimas yra kilęs iš sudėtyje esančio atkuriamojo laisvųjų radikalų komplekso, kuris padeda kovoti su saulės spindulių daroma žala, kurią oda patiria kasdien. Vadinasi, jos padeda sumažinti saulės spindulių padarytą žalą, taip pat yra kaip prevencijos priemonė. Šios ampulės nuo odos senėjimo tinka kasdienei veido odos priežiūrai. Drėkina, stangrina odą ir stabdo raukšlių atsiradimą. Antioksidacinis kompleksas slopina laisvuosius radikalus ir padeda sumažinti saulės sukeltus odos senėjimo požymius. Suteikia odai švytėjimo.

Tad kam rekomenduojama naudoti šias ampules? Gali būti klaidingai manoma, kad šios ampulės dėl intensyvaus poveikio skirtos brandesnei odai, bet tai toli gražu nėra tiesa.

Atsižvelgus į tai, kad šiuo metu daug saulės šviesos ir mėgstame laiką leisti lauke, šios ampulės puikiai tinka visiems, kurie naudoja ar ketina jas išbandyti kaip odos priežiūros priemonę. Kaip jau minėjome, tai nėra susiję su amžiumi, bet su asmeniniais poreikiais ir prevencija.

Kaip naudoti šias ampules?

Jos gali būti naudojamos kaip, pavyzdžiui, vienkartinis akivaizdų poveikį suteikiantis odos priežiūros kursas kiekvieno naujo sezono pradžioje arba nuolatinei odos priežiūrai. Vadinasi, mes galime jas naudoti kartu su kitais odos priežiūros būdais, pakaitomis su bet kuriomis bazinės linijos ampulėmis, kurių sudėtyje yra 5% grynojo vitamino C.

Žinoma, hiperpigmentuotai odai tai ypač puiki priemonė, nes Photo-Age ampulės, įtrauktos į tinkamą depigmentacijos gydymą, sustiprins jo poveikį.

Naudoti kaip įprastai: pusę ampulės – veidui, kaklui ir kaklo linijai ryte ir (arba) naktį prieš tepant įprastą kremą. Svarbu atminti, kad jos nereikėtų naudoti, jei buvo atidaryta ilgiau nei 24 valandas. Vasarą rekomenduojame naudoti vakare. Jeigu norite naudoti iš ryto, būtinai po to užtepkite apsauginį kremą nuo saulės su SPF ne mažiau 30. Puikiai tiks pačios naujausios mūsų ampulės Epigence Optima 50+, kurios suteiks odai visapusišką apsaugą nuo įvairių rūšių elektromagnetinio spektro spinduliuočių (UVA, UVB, IR, HEV (mėlynosios šviesos), EMR (skleidžia WI-FI ir Bluetooth įrenginiai).

Photo-age ampulių tekstūra yra labai lengvo, sauso aliejaus, kuris suteikia malonų komforto pojūtį ir yra greitai absorbuojamas. Sudėtyje yra alergijos nesukeliančių malonaus aromato kvapiųjų medžiagų.

Kokio tipo odai jos geriausiai tinka?

Išskyrus itin jautrią odą ir odą, kuri greitai reaguoja į vitaminą C (kalbame apie 15 proc. vitamino C kiekį), jos gali būti naudojamos visų tipų odai: nuo sausos iki riebios, taip pat nuo normalios iki mišrios. Kiekvienam odos tipui pagal poreikį taip pat taikomas papildoma odos priežiūra – serumas, kremas, apsauga nuo saulės.

Dabar viską žinote apie mūsų Photo-Age ampules. Skaitykite mūsų tinklaraštį, gaukite visą informaciją apie naujoves. Ar esate pasirengę išbandyti Photo-Age ampules?

Scroll To Top

#title#

#price#
×
--> --> -->